Nieuws 2018

Bartje 200 in 2019

De volgende Bartje 200 is op 16 juni 2019. Noteer deze datum alvast. We maken zo snel mogelijk bekend wanneer je kunt inschrijven. 

Later meer... 

De foto's

De eerste foto's kun je terugvinden via onderstaande links. Als deelnemer mag je de foto gratis downloaden en privé gebruiken. Veel plezier met zoeken. 

Uitslagen en tijden

De uitslagen en tijden van de eerste Bartje 200 vind je live via onderstaande link.

UITSLAGEN EN TIJDEN >>

 

Het weer zondag tijdens Bartje 200

15 juni 2018
De voorspelling van aanstaande zondag. Als MTB'er kun je het (bijna) niet beter krijgen. 

Live-tracking via de app: hoe het werkt

14 juni 2018
Via de app MTB 200 Drenthe kun je als deelnemer live gevolgd worden. Dit gebeurt met de verschillende matten die op het parkoers liggen en de chip die op je stuurbord zit. Ook de tijd die jij hebt opgegeven wordt meegenomen in de live-tracking. Deze manier is niet 100% nauwkeurig, maar geeft wel een hele goede indicatie van waar jij rijdt.

Met je telefoon: wél 100% nauwkeurig
Je kunt ook 100% nauwkeurig gevolgd worden. Daarvoor neem je jouw telefoon mee tijdens de race. Je moet dan wel wat aan de instellingen doen binnen 'Live-tracking' in de app. Zie hieronder (kilik op dee afbeelding voor een vergroting).

 

Activiteiten op Landal Het Land van Bartje

13 juni 2018
Landal Het Land van Bartje heeft de activiteiten van zaterdag 16 en zondag 17 juni op het park een rijtje gezet. Leuk voor supporter(tje)s.
         

Nieuwsbrief voor deelnemers: met GPX-bestand

10 juni 2018
Vandaag is de nieuwsbrief voor deelnemers verstuurd. Omdat er ook nog wel eens een nieuwsbrief in een spamfilter blijft hangen, plaatsen we 'm hier ook maar even. 


Derde verzorgingspost: camping de Vledders in Schipborg

Donderdag 7 juni
De derde verzorgingspost is met recht een parel aan de Drentsche Aa. Camping de Vledders in Schipborg, ligt op het meest noordelijke puntje van de route en doemt op na 134 kilometer. O ja, Bakkerij Haafs stuurt je hier goed verzorgd weer op weg.

Algemene nieuwsbrief

6 juni 2018
Hier de algemene nieuwsbrief van donderdag 7 juni. Op 10 juni krijgen de deelnemers de volgende nieuwsbrief met onder meer het GPX-bestand. 

Het parkoers: impressie 3

3 juni 2018
Hier een impressie van het noordelijke deel van het parkoers. Bij Zuidlaren krijg je heel wat leuks voorgeschoteld. Aan alles zie je dat hier hard gewerkt is om wat moois voor mountainbikers te maken.


Pagina's